KLOPP “Iskreno, ne znam možemo li bolje od ovoga”

EPA/PETER POWELL

Trener Liverpoola Jurgen Klopp, nakon sinoćnjeg poraza 0:3 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone, izjavio je kako je njegova momčad odigrala najbolju gostujuću utakmicu u Ligi prvaka u posljednje dvije sezone.

Barcelona je, podsjetimo, slavila s dva gola Lea Messija i jednim Luisa Suareza.

“Iskreno, ne znam možemo li bolje od ovoga. Mislim da je ovo bila najbolja gostujuća utakmica koju smo odigrali u posljednje dvije godine. Rekao sam momcima da sam ponosan na način na koji su igrali. Igrati ovako protiv momčadi kao što je Barcelona – bio sam potpuno sretan”, rekao je engleskim medijima Klopp.

Naglašava kako se na kraju njihove igre neće sjećati nitko, jer je na kraju samo rezultat važan, a Liverpool je izgubio 3:0. “Ovu ću utakmicu iskoristiti kako bi momcima pokazao što je moguće. Bila je to hrabra predstava, vrlo strastvena, kreativna i direktna”, objasnio je Klopp.

U 90 minuta Liverpool je imao veći posjed lopte (52,4%) i više dodavanja (547 prema 510 Barcelone). “Takav je nogomet. Sve je u broju postignutih golova. Eto, oni su postigli tri, mi nismo niti jedan”, kaže. Ipak, Klopp naglašava kako je vo ipak nogomet, te je i dalje optimističan uoči uzvrata.

Komentiraj