Kim Kardashian u novoj kampanji izgleda kao ex-Yu ikona prije 40 godina

Autor:

Nadia Lee Cohen/Kim Kardashian/Twitter

Kim Kardashian vratila se u sedamdesete godine prošlog stoljeća kako bi najavila novu kolekciju kupaćih kostima svog modnog brenda Skims.

Za Skims Metallic Swim, kolekciju koja bi trebala biti predstavljena 6. srpnja, Kim se obukla u stilu 70-ih kombinirajući natapiranu frizuru i smjelu šminku za oči.

“Uđite u glamur 70-ih uz bazen u herojskim komadima visokog struka umočenim u nijanse visokog sjaja”, stoji u opisu videa na službenoj stranici brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Na fotografijama Nadije Lee Cohen, Kim je odjevena u nekoliko metalik kupaćih kostima. Iako za svaku fotografiju mijenja svoju odjeću, šminka i frizura ostaju iste. Njena je plava kosa visoko začešljana, s uvijenim vrhovima i šiškama naprijed. Dramatičnom izgledu doprinijela je naglašenom šminkom za oči, “naked” usnama i s malo maskare. Kim je izgled upotpunila s gomilom narukvica i velikim naušnicama.

Ono što je najviše privuklo pažnju korisnika društvenih mreža  jest zapravo koliko je Kim bila slična izdanjima Lepe Brene. Ona je svojevremeno bila poznata upravo po plavim pramenovima, natapiranoj kosi, naglašenoj šminki uz komade odjeće visokog struka.

Oglasila se i Lepa Brena. “Baš zanimljivo. Danas je teško biti originalan. Što god da se pojavi već je viđeno. To što je nastalo od ’60-ih do ’90-ih su epohalne stvari. Jedino nas tehnologija još uvijek može iznenaditi, sve ostalo je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna što je dobro”, izjavila je za Kurir.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.