Katarina Peović piknula Jandrokovića u živac, on joj uzvratio: ‘Vi ste nacionalna izdajica’. U sve se umiješao i Beljak

Autor:

28.02.2024., Zagreb - Sabor 21. sjednicu nastavlja glasovanjem o podnesenim amandmanima i raspravljenim tockama dnevnog reda, medju kojima je i oporbeni prijedlog za raspustanje Sabora.
 Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović u Saboru je HDZ-ovce nazvala kvislinzima na što joj je odgovorio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

“Zazivate političko nasilje, kvislinzi su izdali svoju državu, prestanite to činiti. Vi ste nacionalna izdajica, vi ste, prestanite koristiti taj izraz”, rekao joj je Jandroković.

“Govorite da je kvisling netko tko nije ni bio na vlasti. To je Plenković, koji odrađuje posao za strane sile. Mi koji nikad nismo bili na vlasti, ne možemo biti kvislinzi, ništa ne možemo biti”, rekao je potom Krešo Beljak (HSS).

ZAISKRILO NA SVE STRANE! Padaju teške riječi uoči glasanja o raspuštanju: ‘Tko vam drži štangu? Etnobiznismen Pupovac!’

Jandroković mu je odgovorio: “Baš to, vi ste ništa, dobivate opomenu”, piše N1.

Ponovno se za riječ javila Katarina Peović.

“Koristit ću izraz kvislinzi, predali ste Inu Molu, izdali ste radnike, opljačkali ste Hrvatsku, imamo pravo reći da ste kvislinzi”, uzvratila je Peović pa dobila treću opomenu.

VEĆINA ODLUČILA! Propao oporbeni prijedlog, pogledajte kako su zastupnici glasali o raspuštanju Sabora

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Viktor

prije 2 mjeseca

Činjenica je da u svemu najviše stradaju radnici. Godinama, desetljećima... Radnici drže državu. Kao što kralježnica drži čovjeka. A Radnička fronta jedina zaista podržava radnike. HDZ ne podržava radnike jer je stranka bogatih (sarkastično; većinom bivših članova KPH). Onda je jasno tko je izdajica one kralježnice koja drži državu. Sapienti sat.