KAJTAZI: “Očekujem javnu ispriku međimurskog župana”

Autor:

Zagreb: Sabor raspravlja o sustavu civilne zaštite 11.12.2018., Zagreb - Hrvatski sabor je 10. sjednicu nastavio raspravom o prijedlogu  Zakona o sustavu civilne zastite. Veljko Kajtazi. 

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi u subotu je za N1 rekao da mu se međimurski župan ispričao putem telefona, no da očekuje i javnu ispriku.

Kajtazi je, podsjetimo, u petak ustvrdio da je županijska bolnica u Čakovcu, zajedno s institucijom Međimurske županije, ignorirala prvorođeno dijete roditelja Roma, te u objavama u medijima i na službenoj Facebook stranici župana postavila fotografije župana, roditelja i djeteta rođenog kasnije istoga dana.

“Čim su mi dojavili krenuo sam ka Međimurskoj županiji. Razgovarao sam s medicinskim sestrama koje su bile dežurne i one su mi rekle da je (to bilo upravo tako), ali da mi ne mogu dati ništa podrobnije od onoga što sam već naveo u izvještaju. Očekujem javnu ispriku župana, imajući u vidu da župan sve vrijeme šuti. Osim poslanih prosvjeda, u Međimurskoj županiji ništa ne vidim loše, nego sve gore i gore”, ispričao je Kajtazi za N1.

Dodao je kako ga je međimurski župan nazvao i ispričao se te rekao da je takve informacije dobio iz bolnice.

OZNAKE: Veljko Kajtazi

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.