K-pop zvijezda Jung Kook promovira Katar i Svjetsko nogometno prvenstvo

Nakon što je premijerno izveo pjesmu ‘Dreamers’ na ceremoniji otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva, član grupe BTS, koji je krenuo u samostalnu karijeru, predstavio je spot za spomenutu pjesmu koja je ujedno i službeni soundtrack Mundiala i u kojem zajedno s katarskim umjetnikom Fahadom Al-Kubaisijem promovira ljepote Katara.

Službeni spot za pjesmu ‘Dreamers’ predstavljen je 22. studenog putem službenog FIFA-inog YouTube kanala. Glazbeni video, snimljen u Kataru, prikazuje K-pop zvijezdu Yung Kooka u šetnji po gradu, gdje uživa u njegovoj kulturi i znamenitostima, dok izvodi pjesmu zajedno s katarskim umjetnikom Fahadom Al-Kubaisijem.

Objava ‘Dreamers’ ujedno je Jung Kookov drugi samostalni singl ove godine. U lipnju je udružio snage s američkim kantautorom Charliejem Puthom na pjesmi ‘Left and Right’. Singl je Jung Kooku donio dvije nominacije na nadolazećoj dodjeli People’s Choice Awards za kategorije Glazbeni video 2022. godine kao i najbolja suradnja u pjesmi 2022..

K-pop grupa BTS iz koje dolazi Yung Kook nominirana je u tri kategorije za predstojeću dodjelu nagrada Grammy. Ušli su u nominacije za najbolju pop duo/grupnu izvedbu treću godinu zaredom sa singlom ‘My Universe’ kojeg su snimili zajedno s grupom Coldplay, najbolji album i najbolji glazbeni video za pjesmu ‘Yet To Come’. Zanimljivo je pri tom da je spot za pjesmu ‘Dreamers’, koja je najvaljena kao službeni sounudtrack Svjetskog nogometnog prvenstva od strane FIFA-e službeno blokiran za dijeljenje.

 

Komentiraj