JURANOVIĆ: “Najbizarniji gol koji sam vidio”

Kapetan Hajduka Josip Juranović u subotu je postigao jedan od najbizarnijih golova u HNL-u. Hajduk je, podsjetimo, na Poljudu slavio protiv Slaven Belupa s 2:0, a Juranović je postigao gol za konačni rezultat u 74. minuti.

Što se dogodilo? Igrači Slaven Belupa počeli su slaviti misleći da su postigli pogodak, a s gola je u zagrljaj suigračima krenuo i vratar Ježina. Ali, problem za Slaven bio je taj što je Glavčić pogodio vratnicu, a ne mrežu. I dok su nogometaši Slavena slavili, ‘Bili’ su krenuli u kontru, a loptu u praznu mrežu poslao je kapetan Juramnović.

“U prvom poluvremenu smo sjajno igrali, imali smo cijelo vrijeme loptu u našem posjedu, oni nisu imali šanse. Drugo poluvrijeme smo ušli laganije iako nismo trebali, ali priveli smo utakmicu sretno kraju”, rekao je Juranović novinarima nakon susreta, a nije propustio komentirati pogodak.

“Najbizarniji gol koji sam vidio. Vidio sam da je stativa, krenuo u kontru, a oni su slavili. Mi smo to iskoristili i zabili”, rekao je.

Sreijelac prvog gola za Hajduk, Jairo, pak, kazao je kako je ovo čudna pobjeda, ali najvažnija su tri boda koja su upisali. “Nismo mogli vjerovati da smo to zabili. Prvo smo i mi mislili da je gol za Slaven, ali kad je lopta odskočila, bilo je jasno da nije pa smo požurili zabiti gol. Uspjeli smo i pobijedili”, rekao je Jairo.

Komentiraj