Joseph Finnes usporedio Trumpovu administraciju sa ‘Sluškinjinom pričom’

Hollywoodski glumac Joseph Finnes usporedio je administraciju američkog predsjednika Donalda Trumpa s knjigom Margaret Atwood i istoimenom serijom ‘Sluškinjina priča’, koja govori o distopijskom režimu.

Glumac je u seriji igrao zapovjednika Freda. Radnja knjige i serije smještena je u svijet bez režima u kojem su žene silovane u mjesečnim ceremonijama, te primorane rađati djecu za pripadnike visokih klasa.

“Zadnja stvar koju želim je govoriti o ‘Sluškinjinoj priči’ i Trumpovoj administraciji, ali nekako ih ne možete ne povezati. Pogledajte našu prošlost, a potom našu distopijsku budućnost, budućnost Margaret Atwood, i ono što se događa u današnjoj administraciji. Sve što se događalo ranije, uspostava vlade za narod – sada se ruši”, kazao je Finnes.

Glumac, koji portretira jednog od najomraženijih likova na televizijskom ekranu, također je kazao da samo čeka trenutak kada će ga netko zbog te uloge ošamariti na ulici. “Čekam da netko bude jako uznemiren likom Freda. Jer, ja sam vrlo uznemiren”, istaknuo je.

Komentiraj