Još niste okitili božićnu jelku? Ovo su najveći trendovi ukrašavanja ove sezone

Autor:

Element5 Digital on Unsplash

Pred nama su blagdanski dani. Neki su već okitili jelke i ukrasili svoje domove, no za one koji još uvijek traže ideje donosimo najveće trendove blagdanskog dekora i ukrašavanja božićnih drvca.

Ako ne planirate ukrašavati prirodno božićno drvce, umjetna možete pronaći u gotovo svim veličinama i stilovima, od tankog minimalističkog izgleda do zdepastih zimzelenih biljaka. Možete odabrati različite stilove ukrašavanja, a u nastavku navodimo najveće trendove u blagdanskom dekoru za ovu godinu.

Jelke “prekrivene snijegom”

Prekrivena umjetnim snijegom, narasla i smrznuta stabla ostaju u središtu blagdanskog dekora i ove godine. Uz pomoć ovog snježnog stila kreira se savršeni efekt zimske zemlje čuda u prostorima vašeg doma.

Zelena drvca koja djeluju kao posuta snijegom ili potpuno bijela drvca tihi šarm snijegom prekrivenog krajolika ili šume.

Ovaj dekor stabala stekao je popularnost 1950-ih i 60-ih godina, a nedavno su postala sve češća na društvenim mrežama. Bijele grane služe kao neutralna pozadina za dekor drveća, omogućavajući da ukrasi dođu do izražaja.

Ryan Johns on Unsplash

Rijetka i minimalistička stabla

Podsjećajući na skandinavski stil, ova skromna stabla izgledaju kao da su upravo posječena iz dvorišta. Pružaju svjež izgled i odmak od konvencionalnih punijih stabala.

Rijetke grane također čine ukrašavanje drvca jednostavnim i lakim. Nema potrebe za obiljem ukrasa i vijenaca da biste ga ispunili.

Kieran White on Unsplash

Neutralne boje

Neutralna kućna estetika prenijela se i u praznični dekor. Nijanse zlatne, smeđe i boje slonovače pomiješane su s organskim teksturama kako bi se postigao ovaj popularni izgled.

Možete ih dobiti pomoću vijenaca od drvenih perli, baršunastih traka, papirnih ukrasa i prirodnih tkanih tekstura u prigušenoj, zemljanoj paleti boja.

Nick Fewings on Unsplash

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.