Jonah Hill drastično je smršavio ali ne želi da ljudi to komentiraju

Svatko tko je je prije dsetak godina gledao Jonaha Hilla u komedijama ili, malo kasnije, u filmu „Vuk s Wall Streeta“, sjeća ga se kao pretile osobe. Posljednjih godina, Jonah Hill je toliko smršavio da se našao u centru medijskih nagađanja kako je u tome uspio. On je spominjao kako je za to zaslužna japanska hrana, prvenstveno sushi, pričao je kako mu je Channing Tatum preporučio trenera koju mu je pomogao da promijeni svoj izgled, a špekuliralo se i kako je u pitanju bila operacija skidanja viška kilograma. Sada se poznati glumac oglasio na Instagramu te je zamolio svoje obožavatelje da prestanu komentirati njegov tjelesni izgled. „Ne pomaže i ne osjećam se dobro“, napisao je 37-godišnji glumac.

„Znam da mi želite dobro ali pristojno tražim od vas da ne komentirate moje tijelo. Dobro ili loše, želim vam pristojno dati do znanja da mi to ne pomaže i ne osjećam se dobro“, napisao je Hill na Instagramu  na što su reagirali mnogi njegovi prijatelji i dali mu podršku, poput Sharon Stone.

Ovog ljeta Hill je, slaveći svoje novo tijelo, objavio fotografiju bez majice na kojoj se vidi nova tetovaža.  Prije toga, on je podijelio na Instagramu tekst uz koji je objavljena njegova fotografija na kojoj se vidi njegovo tijelo dok se presvlači nakon surfanja. Uz tu objavu napisao je da nije imao hrabrosti skinuti majicu u javnosti sve do sada.

„Mislim da nikada nisam skinuo majicu u bazenu sve do sredine tridesetih, čak ni pred obitelji i prijateljima”, napisao je Hill. “Vjerojatno bi se to dogodilo prije da moje nesigurnosti iz djetinjstva nisu pogoršale godine ismijavanja javnosti nad mojim tijelom od strane tiska i novinara. Dakle, ideja da me mediji pokušavaju izigrati tako da me proganjaju dok surfam i objavljuju ovakve fotografije ne mogu me više izbaciti iz takta. Imam 37 godina i konačno volim i prihvaćam sebe“.

Komentiraj