Johnny Depp pobijedio na sudu! Amber Heard proglašena je krivom, mora mu platiti 15 mil. dolara

Porota je donijela presudu u tužbi Johnnyja Deppa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard, koja je tvrdila da ju je Depp fizički i seksualno napao u više navrata.

Porota je potvrdila da je jednoglasnom presudom odlučila u korist Johnnyja Deppa u prve dvije točke. Odlučili su da je Amber djelovala s stvarnom zlobom u objavljivanju članka u The Washington Postu.

“Što se tiče izjave koja se pojavila u članku Heard… Jeste li potvrdili da je bilo klevete? Da.”

“Je li Depp dokazao da je Heard djelovala zlonamjerno? Da.”

“Jesu li klevetničke implikacije došle od gđe. Heard? Da.”

“Dodjeljujemo 10 mil. dolara protiv Heard i odštetu od 5 mil. dolara”, stoji u optužnici.

Porota je presudila da Amber Heard mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja u tekstu koji je objavljen u The Washington Postu.

Amber ipak dobila odštetu od 2 milijuna dolara

Porota je utvrdila da je Johnny Depp klevetao Amber Heard – ali to je bilo preko njegovog odvjetnika Adama Waldmana – i to samo u jednoj od tri točke. Dobila je dva milijuna dolara kompenzacijske štete, a ništa od kaznene štete.

Podsjetimo, Depp (58) je tužio Heard (35) za klevetu i traži odštetu u iznosu od 50 milijuna dolara. Heard je uzvratila protutužbom vrijednom 100 milijuna dolara zbog tvrdnji Deppovog bivšeg odvjetnika Adama Waldmana da su njezine tvrdnje o zlostavljanju “prijevara”.

Slavni glumac je tvrdio da ga je Heard oklevetala kad je napisala članak u Washington Postu’ u prosincu 2018. godine u kojemu tvrdi da je preživjela obiteljsko zlostavljanje.

Heard i Depp upoznali su se na snimanju filma “The Rum Diary”, a vjenčali 2015. Heard je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka, a iduće godine su se razveli.

Komentiraj