Jodie Foster gotovo se utopila na snimanju serije “Pravi detektivi”, spasio ju je ronioc

Autor:

Michele K. Short/HBO

U ponedjeljak je na streaming platformi HBO Max te na HBO kanalima prikazana posljednja, šesta, epizoda četvrte sezone serije „Pravi detektivi“ pod nazivom „Zemlja tmine“. Glavnu ulogu, šeficu policije na Aljasci, glumi Jodie Foster (61) a slavna Oscarovka otkrila je u razgovoru za magazin GQ kako se gotovo utopila snimajući scenu u kojoj propada u more nakon što led ispod nje popuca.

„To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki spremnik za vodu. Moje čizme su bile teške, moja parka je bila teška, sve na meni opterećivalo me, a ja sam morala upasti u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smjela nositi kontaktne leće, tako da ništa nisam vidjela“, ispričala je za magazin.

„Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim na površinu. Kako su me odjeća i obuća opteretili nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su uzviknuli ‘rez’ ronioc je morao doći po mene i spasiti me, odvući me na površinu, jer je ja nisam mogla naći. Užasno sam se uplašila“, opisala je Jodie Foster situaciju u kojoj se našla.

Jodie Foster u četvrtoj sezoni serije „Pravi detektivi“ glumi detektivku Liz Danvers koja istražuje kako je osam znanstvenika nestalo u pustopoljini Aljaske. U tome joj pomaže policajka Evangeline Navarro koju glumi Kali Reis i koja je rekla da je gluma s Jodie Foster izgledala kao vježbanje u teretani punoj svjetskih prvaka.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.