Jelena Pavičić Vukičević predala kandidaturu za gradonačelnicu

Kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević predala je u četvrtak kandidaturu za gradonačelnicu te kandidaturu za zamjenike gradonačelnice.

Predaji potpisa prisustvovali su i kandidati Jelene Pavičić Vukičević za zamjenike Ivica Lovrić i Otto Barić.

Jelena Pavičić Vukičević istaknula je kako su potpise skupljali samo tijekom prošlog vikenda, poštujući sve epidemiološke mjere, te kako očekuje da će Izborno povjerenstvo tijekom dana provesti provjeru potpisa.

Dodala je da se zahvaljuje svim sugrađanima ‘koji su podrškom kandidature dali podršku i suglasnost za jedan kvalitetan i ozbiljan izborni program, koji potiče na sigurnost socijalnih i svih drugih mjera koje čine kvalitetu života u našem gradu’. Naglasila je da su dali potpis ‘i za jaču participaciju te za uključenje naših sugrađana u sve procese odlučivanja, za ono što je najbitnije – obmovu Zagreba i novi investicijski zamah koji će donijeti nova zapošljavanja’.

“Nadam se da ćemo se u medijskom prostoru za naklonost birača natjecati programom, argumentima i činjenicama, a ne niskim udarcima i… pa, bit ću malo i gruba – i lažima. Nikome to ne treba. Danas nam trebaju programi i poticaji”, poručila je Jelena Pavičić Vukičević, prenosi Dnevnik.hr.

Istaknula je kako zna da ima najkvalitetniji program jer je on plod dvadesetogodišnjeg rada. “Jednako tako, znam da imam i najkvalitetniji tim. Ako je danas već nervoza, pa vidimo i niske udarce, kakva će tek biti nervoza kad predstavimo listu za Gradsku skupštinu. U ponedjeljak ćemo predstaviti cijeli izborni program, a do kraja tjedna i listu za Skupštinu. Okrenuta sam tim temama.”

Komentiraj