Jedinstveno iskustvo svjetske premijere filma ‘Bohemian Rhapsody’

Autor:

Twentieth Century Fox

Freddie Mercury jedna je od najvećih rock-legendi. Jedina stvar koja je fascinantnija od njihove glazbe je njegova životna priča. Refrene pjesama ‘We Will Rock You’, ‘We Are the Champions’ te ‘Bohemian Rhapsody’ znaju mnogi ljubitelji rocka, ali i oni šire, jer su to pjesme koje su postale fenomen pop kulture i neizostavni su dio svjetske rock i sportske antologije.

Brojni fanovi odbrojavaju dane do početka prikazivanja jednog od najiščekivanijih filmova godine, filma  ‘Bohemian Rhapsody’. Blitz-CineStar se ovom prilikom našao na prestižnoj limitiranoj listi kina koje će ekskluzivno, putem satelitskog prijenosa, uživo prenositi događaje sa svjetske premijere filma u Londonu.

Tako će se u Kaptol Boutique Cinema powered by Mastercard, kao jedinom kinu u Hrvatskoj, moći pogledati film u isto vrijeme svjetske premijere, uz prijenos s crvenog tepiha Wembley Arene. Program započinje u utorak 23. listopada od 19.45 sati.

Dobitniku nagrade Emmy, Ramiju Maleku, pripala je čast uskočiti u Freddijeve cipele. Malek je veliki obožavatelj njegove glazbe i bio je oduševljen što ima priliku saznati više o ovoj glazbenoj ikoni, dok se uz njega u filmu pojavljuju Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech i Aaron McCusker.

Film uskoro počinje s prikazivanjem u ostalim CineStar kinima.

https://youtu.be/D7fhx9AuJos

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.