Je li završetkom treće sezone došao kraj za genijalnu seriju “Ted Lasso”?

Nakon što je u utorak prikazana posljednja, 12., epizoda treće sezone serije „Ted Lasso“, počele su špekulacije o tome je li to ujedno i kraj za ovu sjajnu seriju koja je osvojila brojne nagrade Emmy u kategoriji komedija. Naime, autori serije često su govorili kako je njihov plan bio da serija traje tri sezone, ali nitko po završetku treće sezone nije službeno rekao je li ovo njen kraj ili će se snimati još poneka sezona. Jedini koji je o tome nešto rekao je Jason Sudeikis, koproducent, koautor i glavni glumac u seriji, koji glumi Teda Lassa, Amerikanca koji slučajno postaje trener engleske nogometne momčadi iako o nogometu kao sportu ne zna mnogo.

„Ovo je kraj priče koju smo željeli ispričati, koju smo voljeli pričati. Polaskani smo činjenicom da publika želi još i da su znatiželjni. Možda će još jednom pogledati sve epizode serije i reći ‘Čovječe, znaš što, kužimo, u redu je. Nema potrebe za još epizoda, sve smo shvatili’. Do tada, cijenit ću njihovu znatiželju“, rekao je Sudeikis za portal Deadline.

Kako bilo, Sudeikis u ovom trenutku smatra kako ovo nije kraj za sve likove iz serije te da je moguće da će on i njegovi suradnici Bill Lawrence, Joe Kelly i Brendan Hunt stvoriti nastavke koji će se temeljiti na nekim od likova iz serije. „Ponavljam, polaskani smo pitanjima o tome što će dalje biti sa serijom. Činjenica da publika želi još je predivno“, zaključio je Sudeikis.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner