JAVILI SE HDZ-OVCI IZ SAMOIZOLACIJE: “Tko će glasat za mene, muko moja”

Dvojica kandidata s liste HDZ-a za 4. izbornu jedinicu, Ivan Radić i Josip Škorić, svojevoljno su otišla u samoizolaciju nakon što su bili u kontaktu s osječkim ugostiteljem kojem je u subotu potvrđena zaraza koronavirusom.

Njihove izborne aktivnosti koje su bile na rasporedu ovih dana su otkazane, a obojica su se oglasila putem svojih društvenih mreža.

“Sinoć sam dobio informaciju da je prijatelj s kojim sam bio u kraćem, ne i bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus. Iako nemam nikakvih simptoma odmah sam se samoizolirao i javio doktoru. Postupam po uputama epidemiologa i bit ću u samoizolaciji dok mi ne kažu drugačije. Opreza nikad dosta tako da vas ovim putem obavještavam kako neću bit javno aktivan narednih dana, ali na mobitelu sam i uz računalo što god da treba”, napisao je Radić na Facebooku.

Sinoć sam dobio informaciju da je prijatelj s kojim sam bio u kraćem, ne i bliskom kontaktu pozitivan na koronavirus. …

Posted by Ivan Radić on Sunday, June 21, 2020

“Jučer me nazvao lega kojeg sam vidio u četvrtak sa vijesti da je pozitivan na koronavirus. Kako bih izbjegao bilo kakav rizik javio sam se liječnicima i od jučer se ponašam po uputama epidemiologa. Osjećam se dobro, nadam se da sam negativan, ali ostajem doma dok mi epidemiolozi ne kažu drugačije. Krenula kampanja, a ja u karantenu. Tko će glasat za mene muko moja”, pita se Škorić.

Dragi prijatelji,Jučer me nazvao lega kojeg sam vidio u četvrtak sa vijesti da je pozitivan na koronavirus. Kako bih…

Posted by Josip Škorić on Sunday, June 21, 2020

Komentiraj