Jarni nakon poraza na startu EURO-a: “Kalkulacija više nema!”

Autor:

Zagreb: 16. međunarodni turnir Mladen Ramljak, Hrvatska - Eintracht Frankfurt  12.08.2018., Zagreb - 16. Internacionalni nogometni turnir "Mladen Ramljak" 2018. Turnir za mljadje uzraste odrzava se na terenu "Hitrec Kacijan". Utakmica Hrvatska U19 – Eintracht Frankfurt (3. mjesto). Trener Hrvatske Robert Jarni. rPhoto: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska reprezentacija do 17 godina u četvrtak je na startu Europskog prvenstva u Mađarskoj poražena od Engleske. Jedini pogodak na susretu postigao je Nwaneri.

“U prvom su dijelu Englezi bili bolji i dominantniji, premda su imali samo ta dva udarca u okvir vrata, a potom smo popričali u svlačionici, pregrupirali se za nastavak i izašli na teren s puno vjere i motiva. Bili smo tada bolji nego Englezi u prvom dijelu, imali smo nekoliko izvrsnih prilika za postići pogodak. Žao mi je momaka, emocionalno i fizički su se potrošili, ali kalkulacija više nema. Slijedi nam Švicarska i moramo ići na pobjedu”, rekao je izbornik Robert Jarni.

Dodao je da im pobjeda jedino otvara put prolaska skupine, a već su, istaknuo je, odradili dio priprema za njih. “Nećemo trčati pred rudo, idemo korak po korak, objasnit ćemo igračima sve što trebaju za novi susret”, poručio je izbornik.

Vratar Jan Hlapčić obranio je jedanaesterac Goldinga. “Bilo je dobro, igrali smo kako smo htjeli, makar smo primili nesretan pogodak na početku. Kako je utakmica odmicala, bili smo sve bolji, ali lopta nije htjela u mrežu. Treba se sada koncentrirati na ostale utakmice i nadamo se najboljem. Što se obranjenog kaznenog udarca tiče, vježbao sam s trenerom u klubu, naučio me kako ih braniti”, rekao je za službenu stranicu HNS-a.

Mladi Vatreni poraženi od Engleske na startu Europskog prvenstva

OZNAKE: Euro, u-17, robert jarni

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.