Jared Leto glumio Spidermana penjući se po zidovima hotela u Berlinu

Glumac i glazbenik Jared Leto (51) u ponedjeljak je viđen u Berlinu u neobičnoj situaciji. Naime, prolaznici su ga primjetili kako se penje po zidu hotela s pet zvjezdica De Rome a da pri tome nije na sebi nosio uprtače ili bilo kakvo drugo osiguranje u slučaju pada. Na sebi je samo imao crnu majicu, donji dio trenerke u kamuflažnim bojama i tenisice.

Prolaznici koji su ga vidjeli odmah su se zaustavili te izvadili mobitele kako bi ga snimali, pa je nekoliko snimaka objavljeno na društvenim mrežama. Prema onome što se može vbidjeti na snimkama, Jared Leto uspio se popesti nekoliko metara da bi nakon toga odlučio, s puno opreza, spustiti se na pločnik. Nepoznato je zbog čega se Leto odlučio na penjanje. No, to je bilo dovoljno za ranolike komentare na društvenim mrežama, od „Buraz misli da je Spider-Man“, pa do „Odakle mu sva te energija, dajte mi ono na čemu je on“.

Leto je uvijek spreman na neobične poteze pa je tako sve iznenadio prošlog mjeseca kada se pojavio na Met Gala večeri odjeven u kostim mačke pri čemu ga je za to inspirirao njemački dizajner Karl Lagerfeld i njegova mačka Choupette koju je obožavao. On je nakon toga skinuo kostim mačke, izašao iz njega, te nastavio hodati crvenim tepihom u potpuno drugačijoj odjeći.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner