Jamie Foxx priznao da mjesecima nije mogao hodati, demantirao da je kloniran

Autor:

Netflix

Jamie Foxx po prvi je put progovorio o stanju u kojem se našao nakon što se u travnju ove godine srušio tijekom snimanja filma „Back in Action“. Odveden je u bolnicu u Atlanti gdje je zadržan zbog zdravstvenih komplikacija koje su i danas nepoznate. U ponedjeljak navečer on je prisustvovao Critics Choice Association dogaađaju gdje je dobio Vanguard Award, nagradu kojom se slave uspjesi tamnoputih i latino glumaca i redatelja.

Kada se popeo na binu kako bi primio nagradu Jamie Foxx bio je vidno uzbuđen te je rekao „Znate, ovo je ludo, nisam ovo mogao napraviti šest mjeseci… zapravo, nisam mogao hodati“. Slavni glumac zatim je aludirao na teoriju zavjere koja od ljeta kruži društvenim mrežama a to je da je on kloniran. „Nisam klon, nisam klon. Znam puno ljudi koji govore da su me klonirali“, kazao je Foxx i dodao „Želim zahvaliti svima. Prošao sam kroz neke stvari“.

Kako bi objasnio u kakvom se teškom zdravstvenom stanju našao rekao je „Sada cijenim svaku minutu života. Drugačije je. Ono kroz što sam prošao ne bi poželio najgorem neprijatelju, teško je kada mislite da je sve gotovo, kada ugledate tunel. Vidio sam tunel ali nisam vidio svjetlo“. „Sada na novi način poštujem život. Na novi način poštujem svoju umjetnost. Gledao sam puno filmova i slušao tako mnogo pjesama dok je vrijeme prolazilo. Ne odustajte od umjetnosti, čovječe, ne odustajte“, dodao je Foxx.

Nakon što je u travnju završio u bolnici njegova kći Corinne objavila je službenu izjavu u kojoj je navela kako je glumac „doživio zdravstvenu komplikaciju“. Tijekom oporavka Foxx se oglašavao na društvenim mrežama zahvaljujući pri tome svojoj sestri koja mu je pomogla tijekom oporavka.

OZNAKE: Jamie Foxx

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.