IZNENAĐENJE Zagrebački solisti zasvirali na zagrebačkom aerodromu

MZLZ

Putnički terminal zračne luke Franjo Tuđman u poslijepodnevnim satima je na trenutak je postao jedna u nizu pozornica
Zagrebačkih solista koji ove godine obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa. Nakon niza različitih lokacija u Zagrebu kojom Zagrebački solisti u seriji koncerata „Dar Zagrepčanima“ obilježavaju 65. obljetnicu od prvog nastupa, zračna luka je s radošću pozvala kultni i svjetski poznati ansambl da održi kratak koncert u putničkom terminalu.
„Čast nam je svirati u ovako lijepom prostoru koji je na ponos Zagrepčana, a moram priznati i da je vrlo akustičan pa vjerujem da ćemo to ponoviti. Znamo da je od strane putnika zračna luka proglašena za najbolju u Europi i nadamo se da smo i mi danas doprinijeli tom statusu. Hvala svima koji su zastali i zapljeskali nam pred put u Južnu Koreju", kazao je violinist Krunoslav Marić, predsjednik Upravnog vijeća ansambla Zagrebački solisti. 
Jedinstveni događaj, prekrasnog muziciranja iznenadio je i oduševio putnike i radnike zračne luke koji su imali priliku uživati u poznatim skladbama Mozarta, Boccherinija i Piazzolle u prostoru međunarodnog odlaska. Zahvaljujemo Zagrebačkim solistima, koji su iz zračne luke nastavili dalje put u
Južnu Koreju.

Komentiraj