PRVI SUSRET NAKON IZBORA Dok Milanović drži govor, Plenković gleda u mobitel i uzdiše

Autor:

25.04.2024., Velika Gorica - Svecani docek prvih sest od ukupno 12 visenamjenskih borbenih aviona Rafale iz Francuske u vojarni "Pukovnik Marko Zivkovic". Zoran Milanovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U Hrvatsku je stiglo prvih šest od 12 borbenih zrakoplova Rafale, a događaju su događaju svjedočili u vojarni ‘Pukovnik Marko Živković’ u Velikoj Gorici premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović, ovo je prvi susret premijera i predsjednika nakon parlamentarnih izbora.


Obratio se Milanović, pozdravio Plenkovića i Jandrokovića

Milanović je na početku pozdravio i Plenkovića i Jandrokovića.

Čestitao je svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Naglasio je da se radi o gotovo najmodernijim zapadnim borbenim avionima. “Kako se kaže, to će nam biti dobro”, kazao je.

“Onima koji su na ovom radili, čestitam i tu nema spora”, rekao je Milanović. Prisjetio se prvih hrvatskih pilota, iz Domovinskog rata i prvih preleta iz JNA. “Oni su bili preteče ovih momaka danas”, rekao je i krenuo nabrajati pilote heroje.

Dok Milanović ima govor Plenković gleda u mobitel. U rijetkim trenucima kada nije gledao u mobitel, Plenković je uzdisao.Susret Plenkovića i Milanovića

Na konstataciju novinarke da je stigao je i predsjednik Milanović, Plenković je slegnuo ramenima i rekao:

“I mi smo tu.”

“Jeste razgovarali nešto?”

“Ne”, odgovorio je premijer, javlja N1.

“Jeste se pozdravili?”

“Ne znam”, izjavio je Plenković i otišao od novinara.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.