Izgorio beach bar kod Rijeke. Vlasnik: “Zapalila ga je moja bivša cura, očekivao sam ovako nešto…”

Autor:

Screenshot/NovaTV

Ugostiteljski objekt na području Kostrene izgorio je u požaru koji je izbio u petak u ranim popodnevnim satima. Vlasnik objekta Josip Škundrić procjenjuje da šteta na objektu iznosi oko 80.000 eura.

Nakon očevida, utvrđeno da požar nije uzrokovao tehnički kvar.

“Došao sam ovdje na mjesto događaja, kafić je bio cijeli u plamenu ništa nije spašeno. Indicije, pa i sami su vatrogasci rekli da je podmetnuto ne znam da nije tehnički kvar. Ja sumnjičim određene ljude jer već postoje neke prijetnje kroz par mjeseci međutim nikad se ništa nije poduzelo po tom pitanju”, rekao je Škundrić za Dnevnik.hr.

Na društvenim mrežama Škundrić je napisao kako je krivac za buktinju njegova bivša djevojka. “Ja sam jedan od vlasnika. Požar je podmetnut od strane moje bivše djevojke koja mi mjesecima prijeti, uništava imovinu, prijetila da će me izbosti nožem i da će mi uništiti život. Sve je prijavljivano policiji no naravno ništa nije poduzeto”, napisao je Škundrić.

Škundrić je dodao kako je uvjeren da je u izbijanje požara umiješana njegova bivša djevojka. Naglašava da je unatrag tri mjeseca izložen maltretiranju, da mu prijeti zlom i uništava imovinu, što je sve prijavljeno policiji. “Eto, i prije dva dana mi je izbušila gume na autu. Očekivao sam da bi se ovako nešto moglo dogoditi”, rekao je suvlasnik uništenog lokala za portal Burin.

Prema njegovim riječima, u pozadini paljevine nalazi se okolnost da je s osobom koju sumnjiči za palež svojedobno bio u zajedničkom poslu, ali se u jednom trenutku povukao iz biznisa jer je ocijenio da stvari ne idu u dobrom smjeru, pa je zatvorio tvrtku. “Koliko je meni poznato, požar u lokalu prvi je zamijetio moj prijatelj koji je bio na ribarici, javio je da gori, alarmirao je i vatrogasce. Prve procjene govore da je riječ o šteti od 60 do 100 tisuća eura. Nažalost, lokal – kojeg ja držim pet godina – nije osiguran, nisam uspio ugovoriti osiguranje”, zaključio je Škundrić.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.