IZDAJICA, NEPRIJATELJ… Ćipe tvrdi da Plenkovića nikad nije nazvao lopovom. Je, pogledajte taj govor

Autor:

18.03.2024., Zagreb - Saborski zastupnik Domovnskog pokreta Stipo Mlinaric odrzao je konferenciju za medije u sredisnjici Domovinskog pokreta u Vlaskoj ulici na kojoj se osvrnuo na odluku Ustavnog suda RH o kandidaturi predsjednika RH Zorana Milanovica na parlamentarnim izborima. Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Neva Zganec/PIXSELL

Stipo Mlinarić Ćipe iz Domovinskog pokreta u ponedjeljak je za N1 izjavio da predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića nikad nije nazvao lopovom.

“Nikada nisam izgovorio da je Plenković lopov”, rekao je Mlinarić. “Nađite mi gdje sam to rekao. Rekao sam da država ne smije biti taoc jednog čovjeka, to i sada kažem. Nitko nema pravo da zbog nečijeg ega bude taoc cijele države”, uvjeravao je Mlinarić novinara N1 televizije.

No, sjećate se njegovog užarenog govora za saborskom govornicom prije nešto više od godinu dana? Tada je u Saboru oštro prozvao Plenkovića nazvavši ga izdajicom, najvećim neprijateljem hrvatskog naroda i – lopovom. Dio tog govora i sam je podijelio na Facebook profilu.

Novinari su na današnjoj konferenciji za medije DP-a citirali Mlinariću što je pričao o Plenkoviću.

“To je bio opoziv Andreja Plenkovića u 1 sat navečer. Aludirao sam da su ukrali dva referenduma. Kuščević i ekipa su ukrali. Ne bježim od svoje izjave. Tad što sam rekao je to stajalo, stoji i danas. Ukrali su referendum. Sad to vadite iz konteksta. Ljudi su skupili referendumske inicijative, nije bilo referenduma. To je činjenica“, rekao je Mlinarić i dodao da će o svemu pregovarati.

DOMOVINSKI POKRET IZAŠAO PRED MEDIJE Radić: Sutra krećemo u pregovore, znate naš stav oko SDSS-a

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.