IZBACILI JE IZ ELITNOG KLUBA Lily Allen na mukama: “Ako ponovno počnem piti, izgubit ću sve”

Autor:

Lily Allen poses for photographers upon arrival at the Burberry Winter 2024 fashion show on Monday, Feb. 19, 2024 in London. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Vianney Le Caer

Britanska pjevačica i glumica Lily Allen rekla je da će “izgubiti sve” ako ponovno počne piti alkohol i prisjetila se vremena kada joj je bio zabranjen pristup elitnom privatnom londonskom klubu Groucho.

Lily Allen trijezna je gotovo pet godina, a dugo se borila s ovisnošću o alkoholu i drogama. Prošlog godine izjavila je da joj se “život jako promijenio” otkako je odlučila prestati piti alkohol.

U posljednjoj epizodi podcasta ”Miss Me?” na BBC-ju kojeg vodi s Miquitom Oliver slušatelji su je upitali je li joj je ikada bio zabranjen ulazak u pub.

“Mislim da mi nikad nije bio zabranjen ulazak u pub. Ali izbacili su me iz kluba Groucho. Dobila sam godinu dana zabrane dolaska. Tko se sad smije, gručosi?”, odgovorila je.

Smješten u ulici Dean u Sohou, The Groucho Club osnovan je 1985. kao “svjetski poznati umjetnički i medijski klub privatnih članova” koji “je bastion i utočište za umjetnike i medijske ličnosti u boemskom srcu londonskog West Enda”. Poznati članovi kluba su Harry Styles, Jarvis Cocker, Stephen Fry, Noel Gallagher i Rachel Weisz.

Miquita Oliver pohvalila je Lily Allen što još uvijek može otići u pub, a da ne pije alkohol. Na pitanje u čemu je njezina tajna, pjevačica je odgovorila: “Ne znam, zaista. Tek sam se sada navikla. Trijezna sam skoro pet godina. Ne znam u čemu je tajna. U svojim ranim danima liječenja puno sam radila na sebi korak po korak i išla na mnoge sastanke.“ Rekla je da je tijekom pandemije to prestala, a sad se ponekad uključi na internetske sastanke liječenih alkoholičara.

„Pretpostavljam da sam shvatila koje su prednosti kad sam trijezna. Znam što mogu izgubiti ako ponovno počnem piti, a to je sve. Moj život nikada nije bio bolji. Imam prekrasnu kuću, moja su djeca sretna, povezana sam s njima, imam dobar odnos sa suprugom, imam novca i kreativan posao. Sve je dobro i to ne bi bilo tako da nisam trijezna. Osim toga, ne osjećam želju za alkoholom. Zapravo, ponekad kada sjedim ljeti na terasi restorana i nekom gostu donesu jako lijepu čašu hladnog bijelog vina, tada pomislim: ‘Ooo, lijepo to izgleda’. Ali onda se sjetim: ‘Da, i tvoja kuća izgleda lijepo'”, rekla je.

Osim toga, Lilly Allen je rekla i da je “strah od mamurluka” prednost “broj jedan” koja je tjera da se ne vrati alkoholu. Također je otkrila kako je uspjela u tome da ne popije ni kap alkohola tijekom nastupa na festivalu Glastonbury.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.