IVANIŠEVIĆ “Kyrgios, Đoković ti nije napravio ništa loše”

Autor:

EPA/JULIAN SMITH

epa

Uzbudljivi i talentirani, nerijetko konfliktno kontroverzni, australski tenisač Nick Kyrgios se obrušio na Top 1 svjetskog tenisa Novak Đokovića.

“Čini mi se da je Novak bolesno opsjednut željom da ga svi vole. Toliko želi da ga svi vole da ja to više ne mogu podnijeti. Vjerujem da će oboriti Federerov rekord po osvojenim Grand Slam naslovima, ali mi pričamo o čovjeku koji se povukao s Australian Opena jer je bilo prevruće. Koliko god on Slamova osvojio, za mene neće biti najveći svih vremena”.

Srpskog tenisača je u obranu uzeo član stručnog stožera proslavljeni hrvatski as Goran Ivanišević.

“Ne znam zašto je to tako, i msilim da je cijela ta situacije nepotrebna je mu Đoković nije napravio ništa loše. On se obrušio na Novaka bez ijednog razloga. Kada izađete na teren možete radite što želite, ali morate respektirati suparnika”, izjavio je Ivanišević za britanski Telegraph, a prenosi tportal.

Ima Ivanišević i savjet za Kyrgiosa.

“On često komentira Novaka, ali samo on zna iz kojeg razloga. Kyrgios bi se trebao brinuti o sebi jer bi trebao biti u Top 5, trebao bi osvojiti neki Grand Slam. Nikad neće osvojiti Grand Slam s ovakvim stavom i trenutnim ponašanjem. Kada bi te stvari promijenio, bilo bi to odlično za njega, ali i za tenis”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.