Ivan Krstanović nastavlja epizodu u koprivničkom prvoligašu

Iako se nije pojavio na prvom danu pripremam za novu sezonu Ivan Krstanović će i dalje nositi dres Slaven Belupa. S Farmaceutima je umjesto najavljenog dvogodišnjeg potpisao ugovor na jednu sezonu.

“Drago mi je da smo produžili suradnju za još jednu dodatnu godinu. Veselim se novim izazovima sa Slavenom i jedva čekam novu sezonu. Izrazito sam motiviran i želim da kao momčad nastavimo tamo gdje smo stali na kraju prošlog prvenstva. Pokazali smo da možemo sa svima i na tome temeljim optimizam. Uz dobru atmosferu možemo ostvariti i dobar rezultat. Bitno je da idemo korak po korak i utakmicu po utakmicu. Nikome nećemo priznati da je bolji od nas i s tim stavom ćemo izlaziti svakog vikenda na teren”, izjavio je iskusni 37-godišnji napadač.

Član Slavena je od početka 2019. godine, a u dresu Farmaceuta je u završnici prošle sezone došao do svog 100. zgoditka u najvišem rangu natjecanja u Hrvatskoj čime zauzima peto mjesto najboljih strijelaca u povijesti Prve HNL.

Osim za Farmaceute popularni Popo je nosio i dres Lokomotive, Dinama, Rijeke, Zagreba i Zadra dok je u BiH igrao za Tomislavgrad, Drinovce, Posušje te Široki Brijeg. Dva puta je s Plavima bio prvak Hrvatske, a u dresu Dinama i Rijeke bio je i pobjednik kupa dok je u sezoni 2010./11. u dresu Pjesnika bio najbolji strijelac lige. U susjednoj državi je u dresu Širokog osvojio kup.

Komentiraj