ISMIJAVAJU EUROSONG Nizozemski TV show snimio parodiju pjesme njihova izbačenog pjevača

Autor:

Joost Klein representing the Netherlands with the song "Europapa" attends a press conference with the entries that advanced to the final after the second semi-final of the 68th edition of the Eurovision Song Contest (ESC) at the Malmo Arena, in Malmo, Sweden, on May 9, 2024. Dutch contestant Joost Klein was dropped from the Eurovision final just hours before the event following an incident unlinked to the controversy over Israel's participation amid the Gaza war.,Image: 871958384, License: Rights-managed, Restrictions: Sweden OUT, Model Release: no, Credit line: Jessica Gow/TT / AFP / Profimedia

Jessica Gow/TT/AFP/Profimedia

Nizozemski satirični TV show ”Even tot hier” snimio je parodiju pjesme ”Europapa” Joosta Kleina koji je diskvalificiran s Eurovizije u Malmöu jer je optužen za verbalne prijetnje ženskoj članici produkcijske ekipe.
U showu voditelji emisije nose isto plavo odijelo koje je imao i Klein i uz isti elektroničkog ritam pjevaju novi tekst koji počinje stihovima “Mi smo izvan Europe / EBU je tamo zeznuo Joosta / Odjebi, doviđenja”, a spominju i “istragu” koja je Joosta “sjebala” i ”Ikea članove žirija”.

Nizozemski eurovizijski natjecatelj Joost Klein, koji je diskvalificiran s natjecanja nekoliko sati prije velikog finala, vjerojatno će biti optužen za prijetnje.
Ovaj 26-godišnjak izbačen je s natjecanja u Malmöu, što je bez presedana u 68-godišnjoj povijesti Eurovizije, nakon što se jedna članica produkcijske ekipe žalila švedskoj policiji na navodni “incident iza pozornice”
Nizozemska televizijska kuća Avrotros rekla je da je “šokirana” odlukom i da, iako je Klein napravio “prijeteći potez” prema kamermanki, on ju nije dotaknuo.

“Usprkos jasno sklopljenom dogovoru, Joost je snimljen kada je upravo sišao s pozornice i bio je u žurbi. Joost je u tom trenutku više puta dao do znanja da ne želi da ga se snima. To se nije poštovalo”, rekao je Avrotros.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.