Irving odlazi kod Dončića u Dallas

Kako objavljuje jedan dio američkih medija, NBA zvijezda Kyrie Irving koja trenutačno nosi dres Brooklyn Netsa karijeru će nastaviti u Dallas Mavericksima.

Posao između ova dva kluba službeno još nije potvrđen, ali navodi se kako će Irving biti najveća pomoć Luki Dončiću u Dallasu, dok će u suprotnom smjeru preseliti Spencer Dinwiddie i Dorian Finney-Smith. Isto tako, Dallas će Brooklynu proslijediti nekoliko izbora u prvoj i drugoj rundi drafta.

Posljednjih dana glasno se govorilo o odlasku Irvinga iz Brooklyna. Ako se informacije potvrde, Irving bi zaigrao u četvrtom NBA klubu. Karijeru je počeo u Clevelandu s kojim je 2016. godine postao NBA prvak, a od 2017. do 2019. godine bio u Bostonu da bi nakon toga prešao u Brooklyn.

U karijeri Irving je osam puta zaigrao na All-Star utakmici i bio MVP te utakmice 2014. godine, a dvije godine ranije ponio je epitet najboljeg novaka NBA lige.

U vrijeme pandemije koronavirusa bio je najžešći protivnik cijepljenja zbog čega je propustio kratki dio karijere, a vrlo često je zbog svog karaktera bio u epicentru raznih manjih i većih skandala tijekom karijere.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]