IMAMO REAKCIJU! Mario Radić za nacional.hr o Plenkoviću: ‘To se, što bi moja baba rekla, zove outanje!

Autor:

Saša Zinaja/NFOTO, Patrik Macek, Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nacional je objavio šokantan monolog premijera Andreja Plenkovića u kojem se žestoko i neočekivano te u najmanju ruku nediplomatski i podcjenjivački obrušio na Domovinski pokret i njegova predsjednika Ivana Penavu. Mario Radić iz DP-a u razgovoru za nacional.hr istaknuo je da Plenković pokazao svoje pravo lice.

Osvrnuo se i na izjavu premijera da bi i “njegova pokojna baba mogla biti gradonačelnica Vukovara”. Mario Radić podsjetio da je Ivan Penava pobijedio HDZ-ovog Nikolu Mažara na lokalnim izborima.

HDZ je imao Mažara, a Penava ga je porazio. I to dosta uvjerljivo”, istaknuo je Radić.

S druge strane, Plenkovićeva komunikaciju sa stranačkim kolegama, kaže, pokazuje nivo kulture.

“Treća stvar, očito je Plenkoviću draži okupacijski gradonačelnik Stanimirović, nego hrvatski gradonačelnik Ivan Penava. To se, što bi rekla moja baba, na engleskom nazvalo ‘outanje’… U skladu s pjesmom: ‘Pokaži mi već jednom to svoje pravo lice’ – mislim da ga je pokazao”, dodao je.

Oni su srušili Kolindu. Sutra će srušiti nas. To morate znati”, rekao je Plenković, između ostalog. Mario Radić za naš portal kazao je: “Kolindu on (Plenković, op.a) nikad nije podržavao iz razloga jer je znao – ako pobijedi – da gubi šanse za pobjedu na parlamentarnim izborima. Uvijek kad pobijedi lijevi kandidat, desnoj Vladi teže je doći na vlast i obratno. Mislim da Milanović i Plenković jedan drugom pomažu da ostanu na svom mjestu kojeg žele – Milanović na Pantovčaku, a Plenković na Banskim dvorima”.

NACIONAL OTKRIVA! Ekskluzivno objavljujemo dio snimke u kojoj Plenković iznosi brojne uvrede na račun predsjednika DP-a Ivana Penave

Na pitanje kako će to utjecati na izbore, DP-ov Radić odgovara: “Mislim da bi i zadnjem članu HDZ-a trebalo biti jasno Plenković nikad nije računao s bilo kojom suverenističkom stranom, nego s okupacijskim gradonačelnikom Vukovara, Vojislavom Stanimirovićem. To je njegov izbor”.

Zaključno, Radića smo pitali može li Plenković nakon ovog zaboraviti Domovinski pokret po bilo kakvom pitanju.

DP nikad nije rekao da će ići ni sa SDP-om ni s HDZ-om, nego s onima koji će provoditi naš program. To je naš stav bio i ostao. Naš stav nećemo mijenjati! S Plenkovićem dosad nismo pregovarali, niti mislimo”, zaključio je Mario Radić u razgovoru za nacional.hr.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Zelimir Cvitanovic

prije 2 mjeseca

I dok drugi kritiziraju vlast da krade, da je korumpirana, da koristi političku moć da bi pogodovala svojima, da je okupirala sve državne funkcije, da se samo bori za ostanak na vlasti ...... dotle AP govori od protivnicima obezvređujući ih osobno i bahato im pridodajući ružne epitete i nazivajući ih najružnijim nazivima koje su nam roditelji i djetinjstvu zabranjivali govoriti. Valjda ga nisu roditelji naučili što je pristojnost i nisu ga dobro odgojili. Mene je sram kada netko na ovako važnoj poziciji upotrebljava ovakve ružne riječi za druge koji mu nisu ništa skrivili već samo kritiziraju njega na vlasti.

Avatar photo
Condor Ito

prije 2 mjeseca

Šteta što kampanja ubrzo završava, jer doznali bismo još puno toga iz repertoara i karaktera korumpiranog AP. Slava MOBITELU g. Josipe 🤣

Avatar photo
Condor Ito

prije 2 mjeseca

Šteta što kampanja ubrzo završava, jer doznali bismo još puno toga iz repertoara i karaktera korumpiranog AP. Slava MOBITELU g. Josipe 🤣