IGRA PRIJESTOLJA Propalo snimanje nastavka u kojem bi Jon Snow bio glavni lik

Autor:

Helen Sloan/courtesy of HBO

Serija „Igra prijestolja“ (Game of Thrones), temeljena na seriji knjiga Georgea R.R. Martina, okončana je nakon osam sezona 2019. godine. Godine 2022. počela se prikazivati serija „Zmajeva kuća“ (House of the Dragon) koja opisuje događaje koji su se zbili prije početka serije „Igra prijestolja“. Slijedom toga, 2022. godine, počelo se pisati o planovima za snimanje nastavka „Igre prijestolja“ u kojem bi se priča vrtila oko Jona Snowa kojeg glumi Kit Harington. Međutim, Harington je u utorak rekao kako od toga ipak neće biti ništa.

Harington je za portal Screen Rant izjavio kako se na seriji više ne radi jer producenti „nisu našli pravu priču koju bi željeli ispričati“. „Zapravo nikada nisam pričao o tome, jer je bilo u razvoju. Nisam želio da procuri da se razvija i nisam želio da se dogodi situacija u kojoj ljudi počnu teoretizirati, uzbuđujući se zbog toga ili mrzeći ideju o tome, kad se to možda nikada neće dogoditi. Dok se serija razvija vi to analizirate iz svakog kuta i vidite isplati li se. A trenutno se ne isplati. Trenutno je odbačeno jer nismo mogli pronaći pravu priču zbog koje smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Zato smo odlučili sve staviti po strani. Možda će doći vrijeme u budućnosti kada ćemo se tome vratiti, ali trenutno ne“.

Iako se o nastavku prošle godine često govorilo, vijesti su se ove godine prorijedile. Autori serije David Benioff i Dan Weiss rekli su za The Hollywood Reporter u siječnju da nisu u potpunosti otpisali snimanje nastavka.

„Bilo bi to sjajno, ništa nas ne bi učinilo sretnijima nego raditi s ljudima iz te serije”, rekao je Weiss. “Ali, postoji mnogo drugih načina da se to dogodi, i to na nov i svježi način. Također, Kit Harington bi trebao puno vježbati, ogrtač koji nosi je jako težak, oko 30 kilograma“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.