Hughu Jackmanu nudili da kupi engleski nogometni klub za samo jednu funtu

Autor:

Sony Pictures

Otkako su zajedno 2009. godine glumili u filmu „X-Men početak: Wolverine“, Hugh Jackman i Ryan Reynolds neprestano se, najčešće preko društvenih mreža, šale jedan s drugim. Hugh Jackman sada je otkrio da je njihov odnos došao do više razine nakon što je Reynolds, zajedno sa prijateljem i partnerom Robom McElhenneyjem, 2020. kupio nogometni klub Wrexham koji nastupa u petoj engleskoj ligi. Gostujući u tv emisiji „Sunday with Laura Kuenssberg“ na BBC-ju Jackman je otkrio da mu je bilo nuđeno da kupi neke engleske klubove i to po cijeni od samo jedne funte.

Razgovor na tu temu počeo je kada ga je voditeljica pitala je li zainteresiran za kupnju nekog engleskog kluba, po uzoru na Ryana Reynoldsa. S obzirom da je Manchester United stavljen na prodaju on je odgovorio „Manchester United? Nisam siguran na imam toliko novaca. Zapravo, znam da nemam toliko novaca“. Međutim, tada je dodao kako je dobio ponude od nekoliko drugih klubova da ih kupi za jednu funtu.

„Priznat ću vam, kada je Ryan kupio taj klub dobio sam više od jedne ponude od njima konkurentskih klubova da za jednu funtu postanem suvlasnik. I to me ozbiljno zaintrigiralo“, objasnio je Jackman dodajući kako Reynolds nije jedini glumac koji je uložio novac u neki nogometni klub u Velikoj Britaniji. Isto je napravio iz zvijezda filma „Creed“ Michael B. Jordan koji je ušao u vlasništvo kluba Bournemouth. Međutim, Jackman razmišlja o nećem drugom. „Znate što? Cijela ta priča o strancima koji dolaze i kupuju nogometne klubove zvuči prelako. Zato sam odlučio otićio korak dalje. Pokušati ću se priključiti nekom timu kao nogometaš“. On, naime, razmnišlja da se priključi nogometnom klubu Norwich City te da ih predvodi na utakmici protiv Wrexhama u kojoj bi postigao pobjednički gol. Naravno, radi se o još jednoj šali Jackmana na račun Reynoldsa.

Jackman i Reynolds uskoro će glumiti u filmu „Deadpool 3“ koji će se u kinima početi prikazivati u studenome slijedeće godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.