HT PRVA LIGA: Slaven Belupo – Rijeka, početne postave

Slaven Belupo od 17:05 u sklopu 17. kola HT Prve lige na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici dočekuje Rijeku. Njihov prvi ovosezonski sraz odigran na Rujevici završio je pobjedom Rijeke rezultatom 2:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Bogojevića, Godu, Grgića i Kvržića dok su gosti bez Krešića i Ampema.

Trener Farmaceuta Zoran Zekić je u najavi utakmice rekao: “Meni je želja da odigramo dobru utakmicu, ali da to potkrijepimo i bodovima. Naravno, do kraja ovog dijela prvenstva želim da uzmemo što više bodova kako bismo bili što stabilniji i kako bismo što mirnije i bolje radili na proljeće. Utakmicu s Rijekom na Rujevici smo zaista dobro odigrali, no neću slaviti detalje sa susreta kojeg smo na kraju izgubili. Svaka utakmica je neka nova priča. Moji igrači znaju da moraju biti koncentrirani svih 90 minuta i da na terenu ne smijemo imati slabu točku jer će Rijeka to iskoristiti.”

Njegov kolega Goran Tomić je izjavio: “Jedva čekamo da utakmica počne. Stanje u ekipi je jako dobro i igrači su spremni da uzmemo tri boda. Pobjede Slavena protiv Dinama i Hajduka najbolje govore o nepredvidivosti rezultata. Najbitnije je da mi uđemo s pravom energijom i pokažemo razliku u kvaliteti na terenu.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova kojem će pomagati Nikola Kečkiš (Virovitica), Dino Knez (Osijek) i Goran Pečarić (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Ante Čuljak (Zagreb) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Željko Podrug (Zagreb), suce će kontrolirati Vlado Svilokos (Sisak), a za sigurnost je ispred HNS-a zadužen Vlado Dominić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj