HT PRVA LIGA: Šibenik – Slaven Belupo, početne postave

U prvoj utakmici 13. kola HT Prve lige Šibenik od 18 sati na Šubićevcu dočekuje Slaven Belupo. Njihov prvi međusobni ovosezonski dvoboj koji je odigran u Koprivnici završio je bez golova.

Narančasti za današnji susret ne mogu računati na Borisa Pandžu dok su Farmaceuti bez Arijana Brkovića i Stipe Bačelića-Grgića.

Napadač Šibenika Deni Jurić je u najavi sraza za SN rekao: “Spremni smo na novi izazov, radili smo dobro od prošlog petka i utakmice s Goricom i kao zapeti čekamo nadolazeću utakmicu. Možemo reći da je ovo sudar ranjenika, ali ja sam uvjeren da ćemo dobro reagirati i pobijediti.”

Strateg Slaven Belupa Tomislav Stipić je dodao: “Želimo imati lijepi Advent i uživati u Božiću i Novoj Godini, a ako to želimo onda moramo ponovno početi osvajati bodove. Prva prilika nam je već u Šibeniku, a odmah iza toga i u Gorici. Moramo popraviti određene segmente igre da bi bili bolji, pogotovo našu realizaciju.”

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka kojem će pomagati Kruno Šarić (Županja), Marjan Tomas (Vladisavci) i Jakov Titlić (Hrvace). Za VAR su zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec) dok je delegat susreta Ivan Jurina (Zabok), a suce će kontrolirati Dragutin Vuk (Čakovec).

Treneri su na travnjak od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj