HT PRVA LIGA Osijek – Istra 1961, početne postave

Zahuktali Osijek od 21:05 u Gradskom vrtu u sklopu 34. kola HT Prve lige dočekuje Istru 1961 koja više ne može prestići Varaždina na osmom mjestu ljestvice. Vodstvo domaćih je za ovaj susret zbog velikog zanimanja javnosti odlučio otvoriti i tribinu Zapad gore.

U tri prethodna međusobna ovosezonska susreta ove dvije momčadi vidjeli smo remi bez pogodaka da bi potom obje momčadi upisale po jednu minimalnu pobjedu.

Bijelo-plavi su danas lišeni usluga kartoniranog Pilja dok su zbog ozljeda van konkurencije Jugović, Kleinheisler i Grezda dok su Zeleno-žuti bez suspendiranog Tomaševića, a Guzina, Paez, Perić-Komšić i Bušnja su ozlijeđeni.

Trener domaćih Ivica Kulešević je izjavio: “Nadam se da ćemo svi ostati čvrsto na zemlji jer bi bilo pogubno upisati bodove prije nego li obavimo posao na terenu. Došli smo velikim trudom i radom u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini, tako da bi bilo šteta to prokockati.”

Ivan Prelec je rekao: “Osijek je momčad koja je u ovom periodu nakon korone u najboljoj formi, momčad koja je osvojila najviše bodova. Uspjeli su dobiti na stabilnosti i sigurno jedna od najozbiljnijih momčadi u HNL-u. Mi idemo u Osijek odigrati utakmicu najbolje što možemo, još uvijek postoje teoretske i matematičke šanse, i mi se toga držimo i pripremamo se.

Za glavnog suca utakmice određen je Marko Matoc iz Zaprešića kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Josip Lučić (Vinkovci), za VAR su zaduženi Duje Strukan (Split) i Goran Perica (Šibenik), delegat susreta je Damir Stipković (Zagreb), kontrolor suđenja Darko Cvitković (Zagreb), a za sigurnost ispred HNS-a brine Miroslav Marković.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj