HT PRVA LIGA Lokomotiva – Varaždin, početne postave

U uvodnom susretu 32. kola HT Prve lige snage će od 18:55 u Kranjčevićevoj odmjeriti Lokomotiva i Varaždin, dvije momčadi koje su nastavak nogometnih natjecanja dočekale u dobroj formi. Dok se domaćini bore za drugo mjesto na ljestvici koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka te su u finalu kupa, gosti su s tri pobjede u nizu napravili ogroman korak ka osiguravanja ostanka u najvišem rangu natjecanja.

U tri ovosezonska međusobna dvoboja ove dvije momčadi vidjeli smo jedan remi (1:1) te dvije pobjede Lokomotive (2:1 i 0:2).

Domaćini danas ne mogu računati na suspendiranog Karačića dok su gosti bez Stolnika koji ima žute kartone i ozlijeđenih Djoua i Roce, a Teklić je dobio predah.

Trener Lokomotive Goran Tomić je uoči utakmice za SN izjavio: “Sve su nam utakmice do kraja sezone jednako važne, ukazala nam se prilika da se borimo za drugo mjesto i želimo u toj utrci ostati do zadnjeg kola. Varaždinci igraju odlično, očito ih je Samir Toplak dobro posložio, pronašli su kemiju i osvajanjem deset bodova nakon stanke napravili su veliki posao.”

Njegov kolega Samir Toplak je za eVaraždin rekao: “Od svojih igrača očekujem pristup na pravoj razini, onakvoj kakva je bila dosad. Najvažnije nam je da imamo glavu i rep i da budemo opasni i prema naprijed i da budemo organizirani iza. Lokomotiva to traži od vas, izuzetno je dobra ekipa, ali ako mi svoje sve odradimo, onda se možemo nečemu i nadati. Lokomotiva sigurno spada u grupu onih najjačih protivnika, izuzetno je kvalitetna individualno i dobro posložena momčadski. Jako je poštujem i najopasniji nam je protivnik u ovom trenutku. Ono što je prednost Lokomotive svakako je činjenica da za razliku od ostalih protivnika nema taj imperativ drugog mjesta, a nama je ovo izazov da vidimo kako ćemo se nositi s ekipom koja igra na ovoj razini. Odigrali smo nedavno dvije pripremne utakmice, naravno to nije isto, ali vidjeli smo u nekim dijelovima susreta da se možemo s njima nositi.”

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će pomagati Jerko Crnčić (Vrbovec), Krisijan Novosel (Gat) i Tomislav Bionda (Zaprešić). U VAR sobi će biti Goran Gabrilo (Split) i Goran Pataki (Đakovo). Delegat susreta je Darko Matošić (Peteranec), a kontrolor suđenja Šime Bugarija (Bibinje).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj