HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Istra 1961, početne postave

U prvom susretu 7. kola HT Prve lige snage će od 18 sati u Kranjčevićevoj odmjeriti Lokomotiva i Istra 1961. Radi se o derbiju začelja obzirom da su obje momčadi u dosadašnjem tijeku sezone osvojile po četiri boda, s tim da domaćini imaju odigranu utakmicu manje.

Lokomotiva u današnjem dvoboju ne može računati na Mersinaja, Budimira i Jelavića koji su ozlijeđeni dok god gostiju u kadru nisu Rafa Paez i Perera.

Trener domaćih Goran Tomić je za SN u najavi kratko rekao: “Respektiramo Puljane, ali nama su ta tri boda imperativ.”

Njegov kolega Fausto Budicin je pak izjavio: “Lokomotiva vidi sutrašnju utakmicu kao bijeg od zadnje pozicije. Imaju dobro iskustvo na utakmicama protiv Istre i računaju na tri boda, ali nešto će se i nas pitati. Mislim da ćemo spremno dočekati protivnika psihički i fizički, te da će sutra biti jedna zanimljiva utakmica. Napravit ćemo sve u našoj moći da se vratimo s pozitivnim rezultatom.

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će asistirati Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete), Ivan Janić (Ilok) i Ivana Martinčić (Koprivnica) dok će u VAR sobi biti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat susreta je Darko Matošić iz Peteraneca, a suce će kontrolirati Alojzije Šupraha iz Zadra.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj