HT PRVA LIGA Lokomotiva – Dinamo, početne postave

U sklopu 28. kola HT Prve lige od 21:05 nas u Kranjčevićevoj očekuje još jedna predstava Lokomotive i Dinama.

Plavi su ove sezone na maksimalnom učinku protiv Lokomotive, a u tri dvoboja nisu primili ni zgoditak. Na Maksimiru su slavili s 3:0 i 1:0 dok je u Ulici pjesnika bilo 0:4.

Domaćini su danas bez ozlijeđenih Budimira, Vojkovića i Sammira dok Kastrati i Tuci imaju žute kartone. U redovima gostiju nema suspendiranog Petkovića, a Perić i Stojanović su van kadra zbog ozljeda.

Ususret dvoboju Goran Tomić je izjavio: “Čeka nas još jedna teška utakmica u nizu. Ne treba puno riječi trošiti o Dinamu koji je naša daleko najkvalitetnija ekipa. Regenerirali smo se nakon utakmice s Osijekom koja je bila jako zahtjevna i s kojom sam djelomično zadovoljan, igrom u drugom poluvremenu. Morat ćemo biti na našem vrhuncu ako želimo ostati neporaženi.”

Njegov kolega Igor Jovićević je dodao: “Pobjeda u Varaždinu dala nam je određeni optimizam i pravac u kojem se trebamo razvijati. Prvo poluvrijeme trebalo bi nam poslužiti kao putokaz kako trebamo igrati i mislim da su igrači također zadovoljni. Uživali su u igri. Sljedeći cilj je da što duže igramo u tom intenzitetu.”

Utakmicu će suditi Duje Strukan iz Splita kojem će pomagati Hrvoje Radić (Split), Alen Jakšić (Solin) i Jakov Titlić (Hrvace) dok su za video tehnologiju zaduženi Marko Matoc (Zaprešić) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Robert Balen iz Zagreba, a kontrolor suđenja Dušan Kukić (Sisak).

Treneri su na teren od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj