HT PRVA LIGA Gorica – Varaždin, početne postave

U prvom susretu 34. kola HT Prve lige Gorica od 20 sati dočekuje Varaždin. U njihova tri ovosezonska prethodna susreta vidjeli smo dvije pobjede Gorice (1:3 i 1:0) dok je posljednji dvoboj završio bez pobjednika (2:2).

Domaćini su danas bez usluga kartoniranog Lovrića, a zbog ozljeda nema Golubickasa i Čanađije dok god gostiju suspenziju odrađuje Petković, a još se oporavljaju Djou i Roca.

Trener domaćih Valdas Dambrauskas je u najavi utakmice rekao: “Vjerujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu, ali i protivnici se sve bolje pripremaju za nas. Zato ću reći da su u utakmici protiv Varaždina pred nama novi izazovi, no s njima se moramo nositi i pokušati biti što bolji. Bit ćemo bez Kristijana Lovrića, koji je suspendiran zbog tri žuta kartona, neće biti ni Golubickasa i Čanađije, ali svi ostali su spremni za utakmicu. Neće biti lako zamijeniti Lovrića kao našeg najboljeg strijelca, no već smo dokazali da možemo biti momčad i kolektivnom igrom nadomjestiti svakog pojedinca.”

Njegov kolega Samir Toplak je izjavio: “Očekujem da će to biti zanimljiva utakmica. U pripremnom periodu kod njih smo izgubili 5:1 u dosta dobrom susretu u kojem smo i mi imali svoje prilike, kod vodstva domaćina od 2:1 i mogli smo se vratiti u utakmicu. Očekujem otvorenu utakmicu, nalik onoj protiv Lokomotive. Znamo se braniti ali isto tako i biti opasni prema naprijed i to ćemo prezentirati.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Župan iz Bjelovara kojem će pomagati Tomislav Keglević (Našice), Ivan Janić (Ilok) i Ivana Martinčić (Koprivnica). U VAR sobi će biti Ivan Vučković i Igor Krmar iz Zagreba, a delegat susreta je njihov sugrađanin Željko Ukić dok će suce kontrolirati Alojzije Šupraha iz Zadra.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj