HT PRVA LIGA: Gorica – Šibenik, početne postave

U prvoj utakmici subotnjeg programa 21. kola HT Prve lige Gorica od 15 sati dočekuje Šibenik. U njihovim prethodnim ovosezonskim duelima bolja je bila Gorica koja je upisala pobjede rezultatima 3:2 i 1:3.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Lovrića i ozlijeđene Kahlinu i Delfija dok su gosti bez suspendiranih Sahitija i Mese.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi utakmice izjavio: “Atmosfera u momčadi je jako dobra nakon pobjede u Koprivnici, a meni je najviše drago zbog igrača, jer nakon Varaždina su imali sjajnu reakciju. Sad nas čeka Šibenik, momčad koja je vrlo stabilna, dobro posložena, a dolaskom Schildenfelda dobili su i na iskustvu i samopouzdanju.”

Njegov kolega Krunoslav Rendulić je rekao: “Bit će promjena u momčadi sigurno. Zbog kartona nema Mese i Sahitija, a promijenit ćemo i još sigurno dvojicu. Bulat će biti u kadru, to je sigurno. Hoće li početi od početka ili će krenuti s klupe, to ću još odlučiti, ali vjerojatnije je da će početi s klupe. Ovaj transfer u Dinamo ne vjerujem da će mu biti nekakav teret, mislim da će mu to biti dodatan podstrek i motivacija da odigra što bolje polusezonu za nas i da iz te odlične polusezone dođe na pripreme u Zagreb.”

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka kojem će asistirati Goran Pataki (Đakovo), Dino Knez (Osijek) i Zdenko Lovrić (Đakovo) dok će u VAR sobi biti Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat susreta je Antun Valić (Tomica), a kontrolor suđenja Branko Bajić (Split).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj