HT PRVA LIGA: Gorica – Rijeka, početne postave

Nedjeljni program 10. kola HT Prve lige od 17 sati u Velikoj Gorici otvaraju Gorica i Rijeka. U njihovom prvom ovosezonskom međusobnom susretu odigranom na Rujevici slavila je Rijeka koja je upisala pobjedu rezultatom 0:2.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Krizmanića, Jovičića i Kalika koji su kartonirani te Steenvoordena, Musu i Suka koji su ozlijeđeni. Gosti su pak lišeni usluga Labrovića, Galovića i Drmića koji imaju problema s povredama.

Trener Gorice Krunoslav Rendulić je u najavi sraza izjavio: “U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, pogotovo je bio bolan taj treći gol u 94. minuti. Kada iz standardne situacije primite gol, to dosta uzdrma momčad. Međutim, momci su se oporavili, dobro treniraju i rade, tako da utakmicu s Rijekom čekamo puni optimizma.”

Njegov kolega Goran Tomić je dodao: “Sigurno jedno zahtjevno gostovanje. Gorica je jedna izuzetno neugodna ekipa tako da smo ih dobro skautirali i pripremili se za nju. Moramo naravno biti oprezni na njihove jako dobre stvari koje imaju pogotovo u tom napadačkom dijelu, izrazito su neugodni u tim tranzicijama i morat ćemo biti na nivou. Samo razmišljamo kako ćemo mi biti pravi, da mi smanjimo te crne rupe koje imamo u utakmicama, da zadržimo tu stabilnost. Prema naprijed je dosad jako dobro to funkcioniralo. Moramo naći još tu pravu stabilnost i onda će sve biti OK. Ali kažem, svaka utakmica je priča za sebe i puno toga ovisi o trenutnoj formi. Mi smo u dobroj formi i nadam se i da ćemo ovim putem kojim smo krenuli i nastaviti.”

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice kojem će asistirati Hrvoje Radić (Split), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Ivan Vučković (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Borut Križarić (Čakovec). Delegat susreta je Ante Vučemilović (Osijek), suce će kontrolirati Tomislav Petrović (Valpovo) dok će za sigurnost brinuti Vlado Dominić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj