HT PRVA LIGA Gorica – Osijek, početne postave

U posljednjem susretu 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige snage će od 17:30 odmjeriti Gorica i Osijek.

U ovosezonska dva susreta ove dvije momčad slavili su domaćini. Prvo je Gorica dobila rezultatom 3:1, da bi Bijelo-plavi u Gradskom vrtu uzvratili pobjedom od 2:1.

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka domaćini su se pojačali Špikićem (Hajduk) i Golibickasom (Dainava) dok su klub napustili Marina (Sabah), Špičić (Varaždin), Ljubisavljević (Žalgiris), Čepo (Kurilovec) i Šroler (Sesvete). Osijek je pak vratio Erosa Grezdu (Rangers), a najveći izlazni transfer u povijesti kluba je ostvario Šutalo (Atalanta) dok su klub još napustili Dugandžić (Botosani) i Mioč (Šerif).

Domaćini danas ne mogu računati na kartoniranog Muhammeda dok su ozlijeđeni Čelić i Maloča, a gosti su bez suspendiranog Silve, a zbog ozljeda u kadru nisu Žaper, Grgić, Jugović i Mbakogu.

Glavni sudac utakmice je Duje Strukan (Split) kojem će asistirati Goran Perica (Šibenik), Hrvoje Radić (Split) i Dario Kulušić (Šibenik). O video tehnologiji će brinuti Goran Gabrilo (Split) i Ivica Modrić (Zagreb) dok je delegat susreta Vicko Bućan (Mravince), a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov (Rijeka).

Sergej Jakirović i Ivica Kulešević su se odlučili započeti dvoboj sa sljedećim igračima:

Ljestvica:

Komentiraj