HT PRVA LIGA: Gorica – Dinamo, početne postave

U posljednjem srazu 35. kola HT Prve lige snage će od 19:10 u Velikoj Gorici odmjeriti Gorica i novi stari prvak Dinamo. Plavi su bili uspješniji u njihova četiri ovosezonska međusobna susreta. U prvenstvu su slavili s 3:2, 3:4 i 1:0 dok su u polufinalu kupa nakon produžetaka bili bolji s 4:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Musu te Kalika i Suka koji su ozlijeđeni dok kod gostiju u kadru nema Theophilea, Gvardiola, Moharramija, Leovca i Atiemwena koji imaju problema s ozljedama.

Trener Gorice Siniša Oreščanin je u najavi utakmice rekao: “Unatoč porazu od Hajduka, reakcija igrača i atmosfera u momčadi je dobra. Od početka pokušavamo biti realni, iskreni jedni prema drugima, ostati normalni i u pobjedi i u porazu. Rezultat je bio realan, Hajduk je zaslužio tu pobjedu, kaznio je apsolutno sve naše pogreške odmah na početku… Takve utakmice se dogode, a nakon njih je najvažnije ne šiziti, važno je odmah postaviti stvari na svoje mjesto. Znamo kvalitetu Dinama, no mi ćemo se opet u pripremi utakmice pokušati baviti sobom, učiniti sve da damo najbolje od sebe. U sve tri utakmice s njima ovog proljeća bili smo konkurentni, blizu pozitivnog rezultata, i nadamo se da bi se slijed velikih brojeva mogao okrenuti na našu stranu.”

Njegov kolega na klupi Dinama Damir Krznar je dodao: “Naš motiv je zadržati atmosferu i raspoloženje, pobjednički mentalitet, gard i stav pred najvažniju utakmicu, finale Kupa.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Dino Knez (Osijek) i Andrej Burilo (Osijek) dok su za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta je Ante Podnar (Gospić), a kontrolor suđenja Bruno Marić (Đakovo).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:

Ljestvica:

Komentiraj