Top Digital Agency, jedan od najperspektivnijih američko-hrvatskih startupa, ove subote odlazi u San Francisco kako bi se predstavio pred svjetskim tehnološkim stručnjacima.

Preko deset tisuća sudionika će od 05. do 07. rujna proći će kroz ovogodišnju konferenciju TechCrunch Disrupt, a svima je cilj pronaći investitora koji će njihovu ideju pretočiti u profitabilan posao. “Disrupt” okuplja vodeća imena tehnološkog napretka i startup scene, od tehnoloških stručnjaka i poslovnih mogula do svjetski poznatih osnivača i vodećih investitora.

Top Digital Agency izborio je ulazak na konferenciju pobjedom na najvećem europskom natjecanju za startupe ‘Spark.me’. Predstavili su svoju platformu koja nudi digitalnim agencijama transparentan način natjecanja za projekte neovisno o veličini, lokaciji i financijskoj snazi te pruža kompanijama brz i efikasan put do pravog partnera kroz standardiziran i nepristran način pitchanja.

Osnivač tvrtke je Goran Deak, stručnoj javnosti poznat preko digitalne agencije ForgeBIT koju je osnovao prije platforme.

Komentiraj