Hrvatske rukometašice osvojile Croatia Cup

Autor:

11.10.2023., Skolska sportska dvorana "Mladost", Karlovac - Kvalifikacije za EHF Europsko rukometno prvenstvo za zene, skupina 1, 01. kolo, Hrvatska- Grcka. Panagiota Argiropoulou, Camila Micijevic, Aikaterini Mania, Sara Senvald Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u osvojila je Croatia Cup, pripremni turnir pred nastup na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Norveškoj, Danskoj i Švedskoj od 29. studenoga do 17. prosinca, u posljednjem je susretu u Poreču svladala Crnu Goru sa 26-25 (16-12).

Tina Barišić sa sedam i Ćamila Mićijević s četiri pogotka bile najefikasnije u sastavu Hrvatske, dok su Nina Bulatović s pet i Dijana Mugoša s četiri gola predvodile Crnu Goru.

Tijekom vikenda i Hrvatska i Crna Gora su svladale Kongo, pa je Hrvatska osvojila prvo mjesto s četiri boda, Crna Gora drugo s dva, a Kongo treće bez bodova.

Hrvatska će u prvom dijelu natjecanja na SP igrati u skupini A u Goteborgu, a suparnice će joj redom biti Senegal 1. prosinca, Kina 3. prosinca te Švedska 5. prosinca,

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.