“Da, imam sreće! Registrirala sam se na stranice Hrvatske Lutrije i prvi put sam odigrala na internetu. Eurojackpot nisam dobila, ali tablet i mobitel će mi doista dobro doći. Svaki je dobitak veselje”, rekla je Ana Tušetić, 300-tisućita registrirana igračica na webu Hrvatske Lutrije.

Skromna Ana Tušetić, inače medicinska sestra iz Zagreba, kaže kako nije redovita igračica, no ova nagrada bit će joj dobar podsjetnik za nastavak igre.

“Baš i nisam bila redovita igračica, ali sad imam lijepi podsjetnik pa ću igrati češće. Imam sve što mi treba – dečka, kuću, posao i nemam nikakvih posebnih želja osim jedne. Kad osvojim Jackpot želim proputovati Južnu Ameriku, a dio dobitka svakako ću dati u dobrotvorne svrhe”, završila je razgovor nasmijana Ana Tušetić.

Podsjetimo da je Hrvatska Lutrija, kao najveći domaći priređivač igara na sreću, još u rujnu 2010. omogućila svojim igračima on line odigravanje igara na sreću. Od tada kontinuirano širi svoju ponudu pa je danas na internetu moguće odigrati širok spektar igara – Loto 7/39 i 6/45, TV Bingo, Keno, Eurojackpot, klađenje na sportske događaje i brojeve lota, Online Bingo, icasino igre i eSrećke.

Osim jubilarne igračice, bonusom za odigravanje eSrećaka na internetu, nagrađeno je još 300 novoregistriranih igrača, a jesu li među njima igrači mogu provjeriti na svojim HL računima.

Komentiraj