HRVAT OTIŠAO U SRBIJU Dinamo, Rijeka pa preko Turske, Mađarske i Grčke do: Bačke Topole

Autor:

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Karijeru je počeo u Dinamu, s Rijekom je osvojio dva kupa, prije toga kalio se u Lokomotivi, a poslije Kvarnera igrao u Turskoj, Mađarskoj i Grčkoj. Bio je mladi reprezentativac Hrvatske…


S 29 godina odlučio je karijeru nastaviti u treće klubu Srbije, onom koji je odmah ispod Crvene zvezde i Partizan. Klub je TSC Bačka Topola, a igrač – Luka Capan.

Nakon sjajne sezone TSC se odlučio pojačati, a baš je Zagrepčanac Luka došao kao prvi novi adut.

“Prvo pojačanje našeg kluba u ljetnom prijelaznom roku je Luka Capan (1995). Hrvatski središnji defenzivac koji je prošao nogometnu školu Dinama iz Zagreba igrao je za Lokomotivu, Rijeku, za turski Bursaspor i za mađarski Honved. Stiže nam iz grčkog AE Kifisiasa. Dobro došao u TSC obitelj!”, stoji u priopćenju dobrodošlice na službenim klupskim stranicama.

TSC Bačka Topola

Bačku Topolu čekaju europske kvalifikacije, Europska liga u kojoj starta u play-offu.

U Capanu su dobili beskompromisnog borca, i stopera i veznjaka, pomalo i latentnog skupljača kartona, ali sigurno fajtera i 100 posto klupskog igrača koji je uvijek u službi momčadi.

Sad se već nakupio i više nego solidnog iskustva, ulazi u rutinerske godine, a u naponu je snage. Po svemu sudeći, istinsko pojačanje za TSC.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.