Hotel Bellevue proglašen trećim najboljim spa hotelom u Europi

Autor:

Lošinj Hotels & Villas

Lošinjski hotel Bellevue proglašen je trećim najboljim spa hotelom u Europi na prestižnoj dodjeli nagrada The Luxury Spa Edit Awards. Nagrada se dodjeljuje najboljim lječilištima, klinikama i wellness odmaralištima.

Wellness centar hotela Bellevue prepoznat je kao treća najbolja spa destinacija u Europi. Smješten u neposrednoj blizini uvale Čikat na Lošinju, Bellevue se ističe svojim cjelovitim pristupom wellnessu u kojem koristi svojstva ljekovitosti prirode. Odmorište svjetske klase uključuje privatni vrt, modernu zonu za opuštanje i fitness te prostrane unutarnje i vanjske bazene s morskom vodom. Izvrsnost Bellevue Spa Clinic prepoznata je i od strane žirija Luxury Spa Edit Awards, nagrade koja se dodjeljuje samo najboljim lječilištima, klinikama i wellness odmaralištima. Nominirane pobjednike individualno su odabrali najveći stručnjaci wellness industrije te putopisci poznatih publikacija poput The Times, The Telegraph i Conde Nast Traveller.

FOTO: Lošinj Hotels & Villas

Jedan od najpopularnijih wellness tretmana unutar centra je Sea-Tox program koji kroz pomno kreirani plan detoksikacije, uz pomoć morske vode, dubinski čisti organizam, balansira hormone, ublažava upale, aktivira staničnu regeneraciju, usporava oksidativni stres i povećava energiju. Opuštajuća Sea-Tox masaža koristi snagu ruku, ali i specijaliziranih valjaka koji razrađuju kožno tkivo i vlaknasti celulit kako bi se potaknuo proces eliminacije toksina. Koristeći snagu ekstrakta morske biljke i magnezija, tijelo se potiče na energiziranje limfnog sustava za čišćenje, ispiranje i oksigenaciju mišića i tkiva te smanjenje zadržavanja vode.

Osim Sea-Tox programa koji je dostupan u paketima od tri, sedam ili četrnaest dana, Bellevue Spa Clinic nudi i popularnu „plutajuću masažu“ koja se odvija na posebno dizajniranom vodenom jastuku, oponašajući ritam blagih valova. Priroda jastuka i položaj tijela omogućuju manipuliranje mišićima i tetivama iz svakog kuta, pružajući terapeutu veću mogućnost kontrole nad tijelom.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.