Horor u Doboju: Žena i ljubavnik ubili njezina supruga, kći mu u limunadu stavljala tablete za teške pacijente

Autor:

Photo: A.L./Klix.ba

Ubojstvo Saše Kulišića iz Doboja zgrozilo je javnost, a novi detalji istrage ukazuju na to da je riječ strašnom zločinu u koji je bila upletena i maloljetna kćer žrtve. Policija je ranije privela suprugu žrtve, 32-godišnju Andreu Kajganić, i njezinog navodnog ljubavnika 19-godišnjeg Dražena Lazarevića pod sumnjom da su isplanirali i izvršili ubojstvo. U srijedu je privedena i maloljetna osoba koja se dovodi u vezu s ovim slučajem te joj je sud odredio pritvor. Kako javlja Klix.ba, riječ je o 14-godišnjoj kćeri žrtve.

Saša Kulišić i Andrea Kajganić bili su u braku u kojem su dobili dvoje djece, s time da je Saša Kulišić već imao već dvoje djece iz prvog braka. Andrea Kajganić je prije određenog vremena navodno ušla u vezu s Draženom Lazarevićem, te su se ona i njezin ljubavnik dogovorili kako da se riješe njezina muža. Navodno je i nesretni Saša u međuvremenu saznao da ga supruga vara.

Istraga je pokazala kako su ljubavnici Andrea i Dražen njezinom suprugu Saši Kulišiću stavljali lijekove u limunadu, kako bi ga što više onesposobili. Koristili su, javlja Klix.ba, lijekove koje inače konzumiraju osobe u teškom psihičkom stanju od kojih je nesretni muškarac znao zaspati ili izgubiti svijest. Prije par mjeseci, Saša Kulišić je zaspao za volanom. Nakon toga je počeo raditi liječničke pretrage kako bi utvrdio o čemu se radi, ali nalazi su pokazali da je sve u redu. Njegova supruga i njezin navodni ljubavnik dodatno su smišljali pakleni plan: nisu mu stavljali lijekove u piće kad su znali da on ide liječniku na pregled, tako da nalazi nisu otkrivali pravu sliku.

U sve upletena i maloljetna kćer

Istražitelji u ovom trenutku sumnjaju da je ulogu u strašnom zločinu imala i 14-godišnja kćer žrtve koja je svojem ocu u limunadu drobila tablete namijenjene pacijentima koje pate od teških psihičkih bolesti.

Nekoliko dana prije ubojstva, Saša Kulišić je navodno imao teže zdravstvene probleme, ni ne znajući da u organizam unosi tablete sa strašnim nuspojavama. Uoči ubojstva, u piće su mu stavili veću količinu spomenutih lijekova, a što je ubrzo otkriveno kriminalističkom obradom.

Policija je u utorak zaprimila dojavu o nestanku ubijenog i njegove supruge iz kuće u kojoj su živjeli. Dojavila je to kuma Andreje Kajganić. U kući su pronađeni tragovi krvi, a djecu je preuzeo tamošnji Centar za socijalni rad.

Pomno isplaniran brutalni zločin: Zbog otmice i ubojstva uhićeni ljubavnici, prijeti im doživotni zatvor

Pronašli ga zavezanog u šumi

Sumnjalo se na obiteljsko nasilje, a onda su građani prijavili da je u šumi zatečeno tijelo muškarca koji je bio vezanih ruku i nogu, s povezom preko usta i očiju.

“Policija je došla do saznanja da se u vezu mogu dovesti ženska osoba K. A. 1991. godište i muškarac L. D. 2005. godište koji su bili u vezi”, kazao je načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, javlja Klix.ba.

Supruga i njezin ljubavnik uhićeni su u Banjoj Luci.

Nakon ubojstva sakrili se u unajmljenom stanu u Banjoj luci

Policija je saopćila kako su ubojice unajmile dva vozila iz rent-a-cara te stan na jedan dan u Banjoj Luci, gdje su se sakrili nakon monstruoznog ubojstva. Pretreseno je više objekata i vozila, a krim-obradom je utvrđeno da su nekoliko dana ranije tabletama trovali nesretnog čovjeka.

“Oni su 1 sat iza ponoći došli u stan u Doboj, gdje su zatekli supruga u krevetu. L.D. ga je potom udario šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljažnik rent-a-car vozila. Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed povreda preminuo”, iznio je detalje načelnik policije u Doboju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.