Hollywood podržava Bidena, evo liste glumaca koji će glasati za Trumpa

Godinama je poznato kako je Hollywood, njegovi glumci, redatelji i producenti, na strani demokrata odnosno njihovom predsjedničkog kandidata. Tako je i ove godine, kada većina hollywoodskih zvijezda podržava Joea Bidena u utrci za novog američkog predsjednika. Oni ga financijski podržavaju, na društvenim mrežana pozivaju narod da izađu na glasovanje, koriste svaku priliku da iskažu svoje mišljenje kako je Donald Trump nesreća za Ameriku. Međutim, postoji i mali broj onih u Hollywoodu koji podržavaju Trumpa. S obzirom da su rijetki, objavljujemo listu onih najznačajnijih:

“Mislim da Trump, bez obzira što ljudi misle o njemu, radi dobar posao pokušavajući dati Americi i njezinim građanima ono što trebaju”, izjavio je u travnju ove godine Dennis Quaid.

Gary Busey nastupio je 2011. godine u tv showu Donalda Trumpa “Slavni pripravnik” te ga i danas smatra jednim od svojih najboljih prijatelja.

James Woods još se u svibnju očitovao na Twitteru kao Trumpov glasač na predstojećim izborima.

Jon Voight objavio je ljetos video poruku na Twitteru te je pri tom rekao “Ovog studenoga moramo glasati kako bi zadržali Trumpa u uredu i kako bi on nastavio nositi baklju za ovu slobodarsku zemlju”.

“Pohvaljujem vas zbog vaše neograničene energije i volje za rješavanjem problema”, poručila je Kirstie Alley aktualnom američkom predsjedniku.

Roseanne Barr na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj nosi bejzbol kapu s natpisom “Trump 2020” uz što je napisala “2020 Vision”.

Scott Baio i na posljednjim je izborima podržao Donalda Trumpa a nedavno je dao intervju za službenu stranicu kampanje Donalda Trumpa.

Stephen Baldwin neprestano na Twitteru daje podršku Donaldu Trumpu.

Komentiraj