facebook.com, HP

Hewlett-Packard ponosan na niz inovacija u sigurnosnom i gaming segmentu

Tehnološka tvrtka Hewlett-Packard je na nedavnom sajmu CES 2019 predstavila je niz inovacija koje su pažljivo osmišljene za još napredniji načina života, rada i zabave.

“Ovo je uzbudljivo razdoblje računalnih inovacija koje nude sjajna nova rješenja za sve aspekte života. HP nudi tehnološku viziju budućnosti s interaktivnim zaslonima koji udišu život u računalni prikaz te vrhunskim performansama, svestranosti i sigurnosti koji korisnicima omogućuju povezivanje bilo kad i bilo gdje. Od vrhunskih sigurnosnih značajki naših najnovijih Elite uređaja do inovativnih rješenja u portfelju OMEN, HP-ovi proizvodi predstavljeni na sajmu CES 2019 pružaju potpuno nove mogućnosti“, izjavila je Anne-Sophie Hadberg, glavna direktorica odjela Osobni sustavi za poslovne korisnike za regiju Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), HP Inc.

Način na koji ljudi rade mijenja se sa sve otvorenijim radnim okruženjima i većim mogućnostima povezivanja izvan ureda. Sigurnost nikad nije bila važnija, kao i zaštita uređaja, identiteta i podataka. Novi Elite proizvodi sa značajkom HP Sure View treće generacije korisnicima omogućuju nov način rada uz zaštitu osjetljivih podataka dok su u pokretu, za radnim stolom ili u uredu. Profesionalni igrači zahtijevaju najnovija vrhunska rješenja; 97% gamera kupuje uređaje koji se mogu jednostavno nadograditivi, a 71% igrača koji igraju na prijenosnim računalima obično se spajaju na veliki zaslon. Zahvaljujući uvidu u potrebe tih ciljanih korisnika OMEN by HP predstavlja sjajne i uzbudljive novosti u industriji koje podižu gaming doživljaj na višu razinu.

HP je predstavio novu liniju zaslona Pavilion koji korisnicima pružaju nevjerojatan prikaz. HP Pavilion 27 Quantum Dot prvi je zaslon s tehnologijom kvantnih točaka u staklenoj matrici (QDOG) koja omogućuje prikaz preko milijardu boja u vidljivom spektru. Zaslon HP Pavilion 27 FHD pruža niz jedinstvenih značajki, uključujući ugrađeni audiosustav Bang & Olufsen i kameru koja se uvlači u kućište, a HP Pavilion 32 QHD dinamički je zaslon s interaktivnom QHD razlučivosti i sjajnim prikazom iz gotovo svih kutova. Konvertibilno računalo HP EliteBook x360 830 G5 uključuje novitete za poslovne korisnike. Gaming zaslon velikog formata OMEN X Emperium 65 s tehnologijom NVIDIA G-SYNC® HDR prvi je gaming zaslon velikog formata sa soundbar zvučnikom s nevjerojatnom frekvencijom osvježavanja od 140 Hzix. Zaslon je osvojio nagradu za inovacije na sajmu CES. HP uvodi najnoviju tehnologiju i na svoja dva najprodavanija OMEN računala.

Najnovija verzija računala OMEN Obelisk premašuje sva očekivanja s najnovijim specifikacijama za najzahtjevnije igre dostupne na tržištu. Uz mogućnost postavljanja HyperX® memorije od 64 GB, grafičkog procesora NVIDIA® GeForce RTX™2080Ti, procesora Intel® Core™ i9-9900K devete generacije, dva SSD diska s tehnologijom RAID 0 i tekućinom. Novo prijenosno računalo OMEN 15 sada ima grafičke procesore NVIDIA® GeForce RTX™ serije 20 koji omogućuju potpuno nov način igraja u pokretu i dodatnu značajku 802.11ax Wi-Fixi, čime će se ovo računalo istaknuti u 2019. godini.

Komentiraj