Heidi Klum osigurala svoje vitke noge na dva milijuna dolara

Screenshot YouTube

Supermodel i TV voditeljica njemačkih korijena Heidi Klum (48) ne samo da izgleda kao milijun dolara, same njezine noge vrijede dva milijuna, piše Vanity Fair.

Gostujući nedavno u emisiji Ellen DeGeneres otkrila je da su njezine noge osigurane na čak dva milijuna dolara, ali da ne vrijede podjednako.

Pojasnila je da od djetinjstva na koljenu ima velik ožiljak od posjekotine koju je ‘zaradila’ nakon što se porezala na staklo.

Dodala je da joj zbog toga lijeva noga ne vrijedi koliko i desna, a pojasnila je i da je za razliku u vrijednosti svojih nogu doznala nakon procjene londonskoga Lloyda.

Klum je kazala i da joj je neobična čitava situacija u vezi s osiguranjem te da se osigurala na zahtjev jednog od svojih klijenata s kojim je surađivala u sklopu promocije njegova proizvoda.

Premda s DeGeneres Klum nije razglabala o preciznoj cijeni svake noge, godine 2017. za People je kazala da joj je jedna noga osigurana na milijun dolara, a druga na 1,2 milijuna dolara.

Gostujući u showu Ellen DeGeneris rekla je da se i dalje kani ‘šepiriti’ svojim dugim nogama.

“Oduvijek sam uživala i još uvijek uživam nositi superkratke minice u kojima mogu pokazati noge, osobito kad izađem na crveni tepih. Mislim da su seksi”, pohvalila se manekenka.

Komentiraj